Şile Belediyesi, “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 26. durağı olan Çataklı Mahallesi’nde genel bakım onarım çalışmaları, park-bahçe ve peyzaj çalışmaları, larvasit ve sağlık taraması gibi birçok hizmeti eş zamanlı olarak mahalle sakinleri ile buluşturdu.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’de Yerinde Hizmet Anlayışı İle İhtiyaç Ve Talepleri Yerinde Görüp, Tespit Edip, Çözüm Üretiyoruz.”

Çalışmalar öncesi gelenekselleşen kahvaltı programında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleli ile sohbet ederek, talep, öneri ve görüşleri yerinde dinledi.

Şile Belediyesi’ne bağlı başkan yardımcıları, müdürler ve birim amirleri ile birlikte teknik personelin de eksiksiz biçimde, tam kadro hazır bulunduğu Çataklı Mahallesi ziyaretinde düzenlenen kahvaltılı programda konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Bugün, “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarımızda 26. durağımız Çataklı Mahallemiz oldu. Mahalle muhtarımız ve mahallemizin sakinleri bizleri çok güzel karşılayıp ağırladılar kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Yerinde hizmet anlayışı ile ihtiyaçları yerinde görüp, tespit ediyor ve buna göre çözüm üretiyoruz. Yapılması gereken ne varsa, başından sonuna kadar elimizdekini ortaya koyuyoruz. Mahallelerimize hem hizmet ürettiğimiz, hem de yerinde halk toplantısı yapabilme imkanı bulduğumuz Adım Adım Yerinde Hizmet çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

A’dan Z’YE YERİNDE EKSİKSİZ HİZMET

Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin eksiksiz, tam kadro hazır olarak bulunduğu ve Şile’deki mahallelerinin tümünü kapsayan “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 26. durağı olan Çataklı Mahallesi’nde; asfalt yama ve kilit taş onarımı, cami temizliği, genel bakım onarım çalışmaları, larvasit çalışması, ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları ve de sağlık taraması gibi çeşitli hizmet faaliyetleri eş zamanlı gerçekleştirildi.