Yalnızca kadınlara yönelik hazırlanan sürpriz kapsamında 31 Mart’a kadar hafta içi her gün saat 11.00 ile 17.00 arasında Positive Sağlık Kulübü’nün masaj menüsünden seçilecek 60 dakikalık masaja %50 indirim verilecek.

Eşsiz Masaj Deneyiminin Adresi Positive Sağlık Kulübü

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bünyesindeki Positive Sağlık Kulübü, bulunan farklı masaj paketleriyle misafirlerine eşsiz bir yenilenme deneyimi sunuyor. 

Gün içerisinde yaşadıkları stresten uzaklaşıp kendilerini eşsiz bir masaj deneyimiyle ödüllendirmek isteyenleri birçok alternatif ile buluşturan Positive Sağlık Kulübü, sunduğu 11 farklı Asya klasiği ve 8 farklı SPA klasiği masajları ile dikkat çekiyor. Bu özel masajlar, deneyimli terapistler tarafından profesyonel bir şekilde sunulurken, vücudu canlandırmak ve zihni rahatlatmak amacıyla özel olarak tasarlanıyor.

Alanında uzman Uzakdoğulu terapistler eşliğinde geleneksel teknikleri modern anlayışla birleştirerek misafirlerini ağırlayan Positive Sağlık Kulübü, şehir merkezinde huzur bulmak isteyen herkes için özel deneyim merkezi olarak öne çıkıyor.