Kan donduran cinayette cani katilin evine giren polis ekipleri, parçalanmış bir beden buldular. Katil Joseph Oberhansley'in önce tecavüz ettiği, ardından öldürüp parçalara ayırdığı Blonto'nun vücuduna ait parçaları evin farklı yerlerinde buldu. Adli inceleme, sanık ve tanık ifadelerinin alınmasının ardından bu cinayetin akıl tutulması yaşatan detayları da ortaya çıkarıldı.

KORKU FİLMLERİNİ ARATMAYAN MANZARA

Polis ekipleri eve girdiklerinde, öldürülen kadının kafatasını yemek masasının üzerinde buldu. Kadının vücuduna ait diğer parçalar ise banyoda bulundu. Polisler, evde karşılaştıkları sahnenin korku filmlerinden farksız olduğunu belirttiler. Öte yandan yapılan otopsi incelemeleri sonucunda kadının, katil tarafından öldürülmeden önce tecavüze uğradığı da anlaşıldı. 

Cani katil gözaltına alındı. İlk ifadesinde ise kız arkadaşını öldürdüğünü ve vücudunu parçalayıp yediğini itiraf etti. Ardından ikinci kez ifade veren katil, bu kez farklı şeyler anlatarak kız arkadaşının işe gelmediği için onun evine gittiğini, kapıyı açtığında evde iki siyahi adam gördüğünü ve bu adamların kendisini döverek evden uzaklaştırdığını iddia etti.

Müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Siyahi adamlar tarafından dövüldüğünü ileri süren cani, evin birkaç metre uzağında baygınlık geçirerek yere düştüğünü, uyandığında ise evde polisleri gördüğünü bildirdi. Mahkeme kararınca cani katil müebbet hapis cezasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.