Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan’a servis taşımacılarından tam destek geldi. 

Girne Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen programa Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Erikçi, servis aracı sahipleri, şoförler ve hostesler katıldı. 

Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, şoför ve hosteslerin servis taşımacılığına ilişkin sıkıntılarını dinledi. 

Konuklar şoförler olunca, Kadem Başkan’a soruların çoğu da adeta keşmekeşe dönen trafik sorunları ile ilgili oldu.

“Yeraltı otoparkları kangren olmuş bir mesele”

 Maltepe’nin her mahallesinde yeraltı otoparkları yapacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Bu işe ciddi bir finansal kaynak ayırıyoruz. Belediyenin bütçesinde bu konu için ayrılmış ve başka yerde kullanılamayacak bir para var. ihaleleri hemen yapacağız. Yeraltı otoparkları kangren olmuş bir mesele. Bütün mahallelerde yeraltı otoparkı problemini çözmezsek, yarın ne itfaiyenin ne de ambulansın sağlıklı bir şekilde sokaklara girmesi mümkün olabilir. Bunu hızla çözeceğiz” dedi. 

“Anne baba olarak evlatlarımızın yok olmasına müsaade etmeyeceğiz

 Gençlere ve çocuklara yönelik projelere büyük önem verdiklerini vurgulayan Kadem Başkan, “Eğer sağlıklı bir şeklide çocuklarımıza ulaşamazsak, evlatlarımızı bizden çalıyorlar. Başta uyuşturucu olmaz üzerek birçok tehdit var. Maltepe’de bu konuda büyük bir rahatsızlık var. Çocukların toplanabileceği mekânsal alanları üretemezsek çocuklarımızı maalesef ellerimizden alıyorlar. Anne baba olarak evlatlarımızın bu şekilde yok olmasına müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“Anketlerde açık ara öndeyiz

 31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “3 anket yaptırdık. Hepsinde açık ara öndeyiz. Ama bu bizi şımartmayacak. Biz sandıkları patlatıyoruz. Son güne kadar tüm kardeşlerimizi kapı kapı dolaşacağız. 1 Nisan sabahında rakiplerimize bir şaka yaparak yeni yola birlikte çıkıyor olacağız” şeklinde konuştu