Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programından ayrılığı sonrası yerine gelen isim belli oldu. Bircan Bali ve Arto Dalga ile yaşadıkları tartışma sonrası Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Seren Serengil'in yerine model Ebru Şancı Öztürk geldi.

Seren Serengil'in olaylı bir şekilde ayrıldığı Söylemezsem Olmaz programının yeni yorumcusu belli oldu. Bircan Bali ve Arto Dalga'nın da yorumcu olarak yer aldıkları Söylemezsem Olmaz programında yaşanan tartışmalar ayrılığı getirmişti. Seren Serengil'in istifası sonrası programa gelecek üçüncü yorumcunun kim olacağı merak ediliyordu. O isim belli oldu.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'IN YENİ YORUMCUSU EBRU ŞANCI ÖZTÜRK OLDU

Seren Serengil istifasını, "Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV'de yorumculuğunu yapmakta olduğum 'Söylemezsem Olmaz' isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım." sözleri ile açıklamıştı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Serengil'in yerine gelen isim, futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı Öztürk programın yeni yorumcusu oldu.