A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sırbistan-Türkiye maçında kozların lehimize olduğunu, ancak kazanmayı başaramadıklarını belirtti. Özellikle Sırbistan futbolcusu Kolarov'un 49. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atılmasının ardından avantajın Türkiye'ye geçtiğini bildiren Güneş, 1 puanla dönmenin hayal kırıklığı olduğunu dile getirdi.

MACARİSTAN MAÇINA GÖRE DAHA OLUMLUYDUK

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Beraberliğe üzülüyoruz. Macaristan maçına göre daha olumluyduk. Daha iştahlıydık. Son bölümde rakip, savunmaya çekildi. Kalabalık savunmayı kanatlardan yıkmaya çalışsak da başarılı olamadık. Son bölümde 1 fazla olduğumuz için avantaj bizdeydi ama kullanamadık. Mümkün olduğunca oyuncuları görmek istedik ve onu da oyuncularımıza anlattık. Kazanabilirdik, oyun bize geldi ama olmadı. Özellikle 40-45 dakika ataklarımız da var ama golü atamadık. Kazansaydık telafi olacaktı. Deplasmanda beraberlik kötü değil ama 3 puan alabilirdik."

SADECE BİR SORU SORULMASINA İSYAN ETTİ

Maçın ardında düzenlenen basın toplantısında Şenol Güneş, muhabirlerin kendisine yalnızca bir soru yöneltmesine tepki göstererek, "Bunun için mi buraya geldik?" diye sordu.