Sevilen dizi Sen Çal Kapımı, Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrol olarak karakterlere hayat vermesiyle son sürat devam ediyor. Diziseverlerin yoğun ilgiyle takip ettiği Sen Çal Kapımı dizisinin son bölüm detayları da araştırılıyor. Peki Sen Çal Kapımı 17. bölümde neler oldu? Sen Çal Kapımı 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı son bölüm özeti...

Sen Çal Kapımı 17. bölüm özeti

Türkiye'deki en önemli ailelerden birini müşteri olarak holdinge getiren Efe, kendisinin güvenilir olduğunu Serkan'a göstermeye çalışıyordur, ancak tüm bu şirinliklerin altında Serkan'a karşı geliştirdiği hain planlar vardır. Aile, büyük projelerini teslim etmeden önce şirketi tanımak istemektedir. Eda, Serkan'la birlikte evin tadilat kısmıyla ilgilenirken ev sahipleri Aslı ve Emre ile tanışıp kaynaşırlar. Aslı kendisinin özel bir sırrını Eda'ya anlatır, böylelikle işler karışır. Eda'yla Serkan pek çok yanlış anlaşılmaya sebep olacak sevimli bir maceraya atılır.

Öte yandan Serkan, Eda'nın hamile kaldığından adı kadar emindir. Fakat bu itirafın Eda'dan gelmemesi onu deli eder. Eda'ya çok aşık olmasına rağmen ondan uzak kalmak Serkan'ı içten içte mahvetmektedir. Eda ise Serkan'a kızmaya devam etse de ona olan sevgisinin önüne geçememektedir.

Öte yandan Efe, oynadığı oyun sebebiyle Eda'nın tavır almasına neden olur. Eda ve Serkan'ın ilişkisi, çok farklı yerlere sürüklenir.

SEN ÇAL KAPIMI 17. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 18. bölüm fragmanı

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Sen Çal Kapımı 18. bölüm fragmanı henüz yayına alınmadı.