FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, kadrosundaki Kerem Bursin ve Hande Erçel gibi oyuncularla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün yeni bölümüyle ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 16. bölüm detayları araştırılmaya başladı. Sen Çal Kapımı 16. bölümde neler yaşandığını haberimizden öğrenebilirsiniz.

SEN ÇAL KAPIMI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Eda'yı kamp alanında bulan Serkan artık onu tümüyle korumak istemektedir. Bu sebeple Eda'ya yakın ve samimi olarak davranır, bu da Eda'nın dikkatinden kaçmamıştır. Serkan'ın ilgili davranışlarının ardından Eda, ayrılık kararını aslında bambaşka bir nedenlerden dolayı aldığı konusunda şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan ormanda geçirdiği kazada başını vurduğundan ötürü sabaha kadar uyanık kalması gerekmektedir. Üzerine titreyen Serkan, Eda'yı yazlık eve götürmek konusunda ısrarcıdır. Sonunda Eda'yı yazlık eve götüren Serkan sabaha kadar onunla ilgilenir.

 

Eda ile ayrıldıktan sonra bu duruma alışmak durumunda olduğunu fark eden Serkan, Efe ve Eda'nın birlikteliğine ses çıkarmamaya uğraşır. Eda'nın ayrılıklarından şüphe duyduğunun farkındadır. 

Erkekler maç, kızlar karaoke yapar. Kızların karaoke partisine erkekler de katılır. O gece herkes birbirlerine duygularını açmıştır. Serkan ise Eda'ya karşı hissettiklerini gizlemek için büyük çaba harcar.

SEN ÇAL KAPIMI 16. BÖLÜM FULL İZLE

Yeni bölüm FOX TV resmi sitesinden yayınlandı. Sen Çal Kapımı 16. bölümü izlemek için BURAYA tıklayınız.