"Seksenler", "Kaygısızlar", "Bizim Ev", "Süt Kardeşler", "Ruhsar" ve "Çocuklar Duymasın" gibi birbirinden başarılı yapımlarla hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor.

"Kaygısızlar", "Bizim Ev", "Süt Kardeşler", "Ruhsar" ve "Çocuklar Duymasın" gibi birbirinden başarılı yapımlarla hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor.

Başarılı meslek hayatının yanı sıra özel yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çeken Uzun, 1998 yılından beri Elçin Uzun ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Mehmet Okan Uzun ile Ahmet Kaan Uzun adında iki çocuk sahibi olan çiftin mutlu aile pozları sık sık gündeme geliyor.

Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Elçin Uzun ile evliliklerinin 24. yılını sosyal medya hesabından kutladı.

Eşiyle çekildiği romantik bir kareyi İnstagram hesabından paylaşan Uzun'un mutluluğu gözlerden kaçmadı.

24 yıl olmuş. Neredeyse çeyrek asır" diyerek eşine seslenen Uzun, paylaşımına "Bir ömür. Bu 24 yılın her günü için sana minnettarım. Ömür boyunca böyle yan yana, omuz omuza. Aşkla" şeklinde not düştü.

Sosyal medyayı sallayan paylaşımın ardından Uzun'un hayranları fotoğrafın altına tebrik yorumları yağdırdı.