Kadrosunda Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alan Sefirin Kızı dizisi son bölümünde yine seyirciyi ekrana kilitledi. Son olarak 26. bölümüyle ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinin 27. bölüm detayları araştırılmaya başladı. Peki Sefirin Kızı 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 26. bölümde neler yaşandı? İşte Sefirin Kızı 26. bölüm özeti.

Sefirin Kızı 26. bölüm özeti

Sancar ve Nare, küçük kızlarına nasıl ayrıldıklarını açıklamaya çalışırken bir taraftan da acılarını açık etmekten kaçınırlar. Nare, Sancar'la ayrılacağı zaman yaklaştıkça kendini daha harap hissetmektedir. Sancar'la olan ayrılığıyla yalnızca sevdiği adamı kaybetmekle kalmayacak, ayrıca kızını babasından da ayırmak durumunda kalacaktır. Yine de ne yaparsa yapsın Sancar'ı affedecek gücü kendinde bulamamaktadır. Nare iki seçim arasında kalmış, çırpınmaktadır. Diğer yandan Sancar hem sevdiği kadınla hem de kızıyla vedalaşır ve uçuruma çıkar. 

Sefirin Kızı 27. bölüm fragmanı

NGM ve O3 Medya'nın ortak yapımını üstlendiği Sefirin Kızı dizisinin 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman cafesiyaset.com haber sitemizden izleyebilirsiniz.