SkySports'un haberine göre, Liverpool Ozan Kabak ile ilgileniyor. Van Dijk'ın sakatlığının üstüne bir de Joe Gomez ve Joel Matip sakatlanınca stoper sıkıntısı yaşayan Liverpool, acilen defans oyuncusu almak için harekete geçti.

Juventus'a Merih Demiral'ı soran Liverpool, 45 milyon euro'luk talep karşısında geri adım attı. Stoper adayları arasında Ozan Kabak da bulunan Liverpool, uygun olması durumunda Schalke'den Ozan'ı transfer edebilir.

Transfer listesinde dünyanın birçok yerinden birçok stoper bulunan Liverpool, Klopp'un ve teknik heyetin son kararı neticesinde defans transferini bitirecek.

Bundesliga'da çok kötü bir grafik çizen ve küme düşmeye oynayan Schalke, Ozan Kabak'ı satmaya sıcak bakıyor. 15 milyon euro'ya Stuttgart'tan alınan Ozan'ın piyasa değeri şu anda 25 milyon euro. Schalke'nin ise geçen sezon Milan'dan 30 milyon euro talep ettiği biliniyor.

Bir diğer ihtimal ise satın alma opsiyonlu kiralama. Sky Sports'un haberin detayında, Liverpool ve Schalke 04, Ozan Kabak'ın transferi için anlaşmaya varmak üzere olduğu ve Liverpool'un 2.5 milyon pound (2.84 milyon euro) kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi.

Milli yıldız, 6 ay sonra satın alma opsiyonuyla birlikte tamamen Liverpool'a transfer olacak.