Şişli eski Belediye Başkanı ve CHP'nin eski İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, yakın zamanda Türkiye Değişim Hareketi'nin parti haline getirileceğini duyurmuştu. Bugün İstanbul'daki bir otelde partisinin tanıtım toplantısında konuşma yapan Mustafa Sarıgül, partinin isminin, logosunun, kurumsal kimliğinin ve müziğinin kamuoyuyla paylaşıldığını söyledi. TDP'nin logosunu, Anadolu'yu ve Trakya'yı simgeleyen iki kalbin bir araya gelmesinden ve iki kıtayı birleştiren bir yıldız oluşturuyor.

CHP'YE GÖNDERME: YOL AÇAMIYORSAN ÇEKİLECEKSİN

Türkiye Değişim Hareketi'ni partileştiren Mustafa Sarıgül, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmayla CHP'ye adeta mesaj gönderdi. 

Türkiye Değişim Hareketi'nin bütün ümitlerini bir süreliğine ertelediğini ve aynı yolda olanlara bir yol açtığını belirten Mustafa Sarıgül, bu yolda bulunan kişilerin geçen zaman zarfında yol bulamadıklarını ifade ederek, yol bulamayan veya yol açamayan kimselerin yoldan çekileceğini söyleyerek CHP'ye göndermede bulundu. Mustafa Sarıgül önümüzdeki pazartesi günü resmi olarak görevine başlayacağını söyledi.

SARIGÜL: EMEĞİN, HUKUKUN, BEREKETİN PARTİSİ OLACAĞIZ

Mustafa Sarıgül, kurduğu partinin birlik ve beraberlik partisi olacağını savunarak; emeğin, barışın, hukukun, üretimin, bereketin ve varlığın partisi olacaklarını dile getirdi. Ülkenin sorunlarına çare bulan bir parti olacaklarını ifade eden Mustafa Sarıgül, bu yolda inancı ve cesareti tam olan kişilerle yürüyeceğini beyan etti.

Türkiye Değişim Hareketi'nin logosu belli oldu

TDP'nin logosunu, Anadolu'yu ve Trakya'yı simgeleyen iki kalbin bir araya gelmesinden ve iki kıtayı birleştiren bir yıldız oluşturuyor.