Türkiye Değişim Hareketi'ni 20 Aralık 2020 tarihinde resmi olarak parti haline getirmeye hazırlanan Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kalplerin sevgiyle attığı, dostluğun en üst düzeyde olduğu, en huzurlu ve demokratik parti olacaklarını söyledi.

ÖNCESİNDE HAREKET, 20 ARALIK'TA 'BEREKET'

Eski Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH), Tekirdağ'da bulunan bir otelde düzenlediği, 'Marmara ve Trakya Genişletilmiş Bölge Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Konuşmasında düne kadar hareket, ancak 20 Aralık 2020 tarihinde 'bereket' olacaklarını beyan etti.

Sarıgül, ülkeyi kucaklayan, 'hudut, bayrak ve toprak birliği' diyen hareketin yola çıktığını ve başarı şansı yüksek olan projelerin geliştiricisi olacaklarını söyledi.

SARIGÜL: KOLAY İŞTEN KAHRAMAN ÇIKMAZ

Mustafa Sarıgül, 'kolay işten kahraman çıkmaz' sözüne dikkat çekerek kalplerin sevgiyle attığı, dostluğun en üst düzeyde olduğu, en huzurlu ve demokratik parti olacaklarını söyledi.

Adalet, özgürlük ve demokrasi için çok çalışacaklarını beyan eden Sarıgül, "Dünya insanlığa sayı ile yoksulluğa karşı mücadele günü olan 20 Aralık 2020 tarihinde partimizi kuracağız. TDH, Atatürk'ün ilkelerini koruyan, evrensel hukuk değerlerine saygı gösteren, cumhuriyetimizin değerlerini geliştirip güçlendiren, üretime destek çıkan, emek ve alın terinin yanında duran demokratik bir kitle partisidir." ifadelerini kullandı.

BİZ SAĞIN SOLUN BEKÇİSİ DEĞİLİZ

Partisinde sağcılık veya solculuk gibi kavramlar olmadığını dile getiren Mustafa Sarıgül, "TDH değerlendirmesini yaptı. Sol veya sağ bir parti değil. Evrensel hukuk değerlerine uyum sağlayan, 'insanım' diyen ve herkesi bağrına basan demokratik bir kitle partisiyiz." dedi.