Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde bügün 13 foto muhabirin 30 fotoğrafının yer aldığı 'Size Emanetiz' sergisinde insanlığın yaşadığı bu büyük badirede sağlık çalışanlarının görev şuurunu aşıp nasıl birer kahramana dönüştüklerini anlatan unutulmaz kareler sergide yer aldı.

Emeğe vefa sağlık çalışanları sergisi

DAVETLİLER DE YER ALDI

Sağlık çalışanlarına vefa için açılan fotoğraf sergisi Pandemi sürecinde sağlıkçıların yaşadıkları olaylar fotoğraflandı. Sabah Gazetesi muhabirilerinden Uğur Yıldırım'ın da 4 fotoğrafının yer aldığı sergi Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beyoğlu İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Molla ve davetliler katıldı.

'EMEĞE VEFA'

Düzenlenen sergide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı vurdurduğu fotoğraflarında yer aldığı sergide konuşan Haydar Ali Yıldız, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün beni Türk hekimlerine emanet ediniz sözü üzerine Pandemide sağlık çalışanlarına vefa için bu sergiyi açtık. Koronavirüs Pandemi sürecinde Beyoğlunun sağlıklı ve güvenli olması için çalıştık. Düzenlenen bu sergide de sağlıkçılarımızın emeğine vefa için vatandaşa sunulmasını düşünerek yaptık." dedi.

Emeğe vefa sergisi


18- 22 OCAK TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli yaptığı konuşmada, Beyoğlunda sağlıkçıların yüklerini hafifletmek için çalışma yaptıklarını 3 haftadır vaka sayısındaki düşüşün bunu gösterdiğini sağlıklı günleri özlediklerini söyledi. 18-22 Ocak tarihlerinde düzenlenecek sergide insanların sağlığı için riskli alanda çalışan ve mücadele eden sağlık çalışanlarının fotoğrafları sergide yer aldı.