Sadakatsiz son bölümde çalan şarkı ne? Sadakatsiz Gitme Kal Bu Şehirde dinle. Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz dün akşam 17. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde bir sahnede çalan Nazan Öncel'in Gitme Kal Bu Şehirde şarkısı ise milyonları duygulandırdı. İşte Sadakatsiz son bölümde çalan şarkı ve Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı. Sadakatsiz son bölümde çalan şarkı ne? Sadakatsiz Gitme Kal Bu Şehirde dinle

Sadakatsiz dizisi Nazan Öncel Gitme Kal Bu yerinde şarkısı sahnesi:

 

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE ÇALAN ŞARKI

Dün akşam ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin son bölümünde çalan şarkı Nazan Öncel'in Gitme Kal Bu Şehirde isimli şarkısıydı.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. 

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM FRAGMANI

SADAKATSİZ 18.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?