Sadakatsiz 14 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen 26. bölümde Derin'i kaçıran kişi bu sefer de Asya'yı kaçırmıştı. Selçuk ise yıllar sonra kavuştuğu annesinden bu kez sonsuza kadar ayrılmak zorunda kaldı. Öte yandan; Sadakatsiz dizisinde bu aralar sorunlar yaşanıyor. Dizide Derin'in babası Haluk'u canlandıran Burak Sergen, yoğun bakımda tedavi görüyor. Melis Sezen ve Alp Akar’ın da corona virüs testi pozitif çıktı. Her çarşamba günü ekrana gelen Sadakatsiz dizisi bu hafta ekrana gelecek mi merak konusu oldu.

Sadakatsiz 14 Nisan Çarşamba yayınlanan 26. Bölümde Derin'i kaçıran kişi bu sefer de Asya'yı kaçırdı.

Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koydu.

Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken, Derin'in ikinci kez hamile olduğu ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişme, Volkan ve Asya arasındaki bağı bir kez daha kopardı.

Yıllar sonra annesiyle arasındaki buzları eriten Selçuk ise büyük bir yıkım yaşadı. Annesiyle bu kavuşması kısa sürdü.

Elinde simitle annesinin evine giden Selçuk, cansız bedeniyle karşılaştı. Ölümüyle diziden ayrılan Hicran karakterine hayat veren Nilgün Türksever, geride büyük bir yıkıntı bıraktı.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN HALUK GÜÇLÜ'SÜ BURAK SERGEN YOĞUN BAKIMDA

Kanal D’de ekrana gelen 'Sadakatsiz' dizisinde 'Haluk güçlü' karakterine hayat veren Burak Sergen, geçtiğimiz pazartesi akşamı evinde fenalaşmış, hastaneye kaldırılmıştı. Solunum güçlüğü çeken sanatçı, yoğun bakıma alınmıştı.

Sergen’e corona virüs testi yapıldı. Burak Sergen'e yapılan iki koronavirüs testi de negatif çıktı. Sergen'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Burak Bey'in iki Covid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır" ifadelerine yer verildi.

MELİS SEZEN DE YOK!

Oyuncu Burak Sergen'in rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılmasının ardından sette yapılan testlerde oyuncu Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar'ın korona virüsü testi de pozitif çıktı. 

İki oyuncu da şu sıralar evlerinde ve hastalığı daha hafif bir şekilde atlatıyorlar.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, 21 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de dizinin 26.bölümü tekrar yayınlanacak.