2023 seçimleri yaklaşırken, muhalefetin çoğunluğunu oluşturan Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayı halen netlik kazanmış değil.

Birçok senaryonun geçtiği ve birçok ismin konuşulduğu "6'lı Masa"nın üyelerinden Saadet Partisi'nden bir başka aday çıkışı daha geldi.

"CUMHURBAŞKANI ADAYI TEMEL KARAMOLLAOĞLU OLMALI"

Medya programcısı Adem Metan'ın YouTube röportajına katılan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Konya milletvekili Abdülkadir Karaduman partisinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu'nu cumhurbaşkanlığına aday gösterdi.

Abdülkadir Karaduman yaptığı açıklamada;

"Her siyasetçinin gönlünde yatan aday kendi partisinin genel başkanıdır. Ben de bir Saadet Partili olarak, gönlümden geçen, hem kendi partim hem de Milli İttifakı adına genel başkanım Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması gerektiği kanaatindeyim.

Hem bilge kişiliğiyle hem siyasi tecrübesiyle, hem Türkiye’deki bürokrasi geleceğine dair yatkınlığıyla, birikimiyle, her toplum kesimiyle çok rahat ilişki kurabilme kabiliyetiyle birlikte, kendisinin aday olması gerektiği kanaatinde olan insanlardan sadece biriyim."