ABD'de binden fazla salonda gösterime giren filmde Oscar ödüllü aktör, Liam Hemsworth'ün canlandırdığı Playboy lakaplı Hava Kuvvetleri subayı Kinney'ye acil bir kurtarma görevinde rehberlik etmekle görevli drone pilotu Grimm rolünde.

Bütçesinin yüzde 10'unu kazanabildi

Yönetmenliğini ve senaristliğini Derin Sular'la (Underwater) tanınan William Eubank'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ricky Whittle ve Milo Ventimiglia da yer alıyor.

Deadline'ın aktardığına göre Land of Bad, ABD'deki açılış haftasında üç günde toplam 1,85 milyon dolar hasılat elde edebildi.

Filmin 4 günde toplam 2,2 milyon dolar kazanması bekleniyor.

18,5 milyon dolarlık bütçeye sahip olan film, bu hasılatla toplam bütçenin yalnızca yüzde 10'undan biraz fazlasını kazanmış oldu.

Bu da Land of Bad'in yıldızı Russell Crowe'un şimdiye kadarki en kötü gişe sonuçlarından biri.

En kötü açılış

Eleştirmenler, aksiyon ve gerilim türündeki yapımın Russell Crowe'un diğer filmleri kadar başarılı olamamasını kaçınılmaz buluyor.

59 yaşındaki aktörün Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder), Man of Steel ve Gladyatör (Gladiator) gibi gişe canavarı filmleri sırasıyla 4 bin 375, 4 bin 207 ve 2 bin 938 salonda gösterilirken Land of Bad, sadece 1330 salonda izleyiciyle buluşuyor.

Hatta Land of Bad, Russell Crowe'un binden fazla salonda gösterime giren filmleri arasında en kötü açılışı yapmış oldu.

Crowe'un daha önceki kötü açılışları gösterime girdiği hafta sonunda 3,1 milyon dolar kazanan 1999 yapımı Mystery Alaska ve 3,7 milyon dolar kazanan 2007 yapımı İyi Bir Yıl'dı. (A Good Year)