Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen; ürün yelpazesine bir yenisini daha ekliyor. Bitexen’in Reeder iş birliğiyle geliştirdiği ve kullanıcılarıyla buluşmaya hazırladığı Reecoin ile teknolojik ürünlerle entegre bir ekosistem kurulacak ve Reeder ürünlerinin pazarlama ve satış faaliyetleri ile sadakat programlarında kullanılacak. Türkiye’de bir teknoloji markasına entegre ilk token olan Reecoin, Mart ayı içerisinde listelenecek.

Ozan Erdoğ: Bir ilke imza atıyoruz

Bitexen’in 300’den fazla coin ve token ile sektördeki en geniş ürün yelpazesine sahip platform konumunda bulunduğuna dikkat çeken Bitexen Genel Müdür Yardımcısı Ozan Erdoğ, “Uluslararası standartlardaki teknolojik alt yapımızla hızlı, güvenilir ve kolay işlem kabiliyetine sahibiz. Teknolojik gücümüz ve proaktif yaklaşımımız ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleriyle sektörlere ve şirketlere katkı sunuyoruz. Türkiye’de bir teknoloji markasına entegre ilk token olan Reecoin’i listeleyeceğimiz için çok heyecanlıyız” dedi.

Davut Emre Dilek: Yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz

Blockchain teknolojisi ile entegre ekosistemlerin çağımızda markaların ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyen Reeder Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Davut Emre Dilek, “Her zaman ilklere imza atmak için çabalıyor, sunduğumuz yeniliklerle fark yaratıyoruz. Dijitalleşme alanında da her gelişmeyi yakından takip ediyoruz. Dijital varlığımız Reecoin’i kullanıma sunmak gurur verici. Gelecekte de büyüme odaklı vizyonumuz ile yeni hizmet ve girişimlerle yola devam edeceğiz.”