Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının Faz-3 çalışmaları için gönüllü olan gazeteciler Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti, canlı yayında covid-19 aşısı oldu. Aşı olan çift, tüm vatandaşları salgın karşısında aşı olmaya davet etti.

Beyaz Futbol canlı yayınına çıkan Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, Çin'den getirilen koronavirüs aşılarından oldu. Faz-3 çalışmalarına gönüllü olarak katılan çift, Beyaz TV'den muhabirlere de açıklama yapmayı ihmal etmedi.

HEMŞİRE FENERBAHÇE'Lİ GALİBA?

Kameralar karşısında aşı olan çift, bu aşının "Placebo" aşısı mı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyleyerek tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti. Aşı vurulunca canı yanan Rasim Ozan Kütahyalı da espri yaparak, "Hemşire Fenerbahçeli galiba." diyerek ortamı neşelendirdi.

KORONAVİRÜSE KARŞI YÜZDE 91 ETKİLİ

Kütahyalı, aşı olmasından sonra sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak, Nagehan Alçı ile birlikte Sinovac aşısı için gönüllü olduklarını söyledi. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'nde, canlı yayında aşı olduklarını söyleyen Kütahyalı, aşı işleminin 30 saniye gibi bir sürede tamamlandığını ve çok pratik olduğunu dile getirdi. Aşı yönteminin çocukluktan tanıdığımız bir yöntem olduğuna dikkat çeken Kütahyalı, aşının koronavirüse karşı yüzde 91.25 oranında etkili olduğunu açıkladı.