Son dönemlerde adı çok sık duyulan ünlü rapçi Ezhel, 1 seneyi aşkın bir süredir Almanya'nın Berlin kentinde ikamet ediyor. Hal böyleyken Ezhel hayranları da ünlü rapçinin Türkiye'ye dönüp dönmeyeceğini merak etmeye başladı.

Ezhel'in bir daha Türkiye'ye gelmeyeceğine ve Alman vatandaşlığı aldığına dair dedikoduların patlak verdiği dönemde Ezhel, menajeri aracılığıyla yanıt vererek iddiaları düşürdü. Rapçi Ezhel, Türkiye'ye geri döneceğini ve Alman vatandaşlığı almadığını söyledi.

TÜRKİYE'YE DÖNECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Rapçi Ezhel, katıldığı bir Youtube programında Türkiye'ye ne zaman döneceğine ilişkin soruya şu şekilde yanıt vermişti;

"Türkiye’siz olmaz. Mutlaka ülkeme dönerim ama şöyle bir şey de var 27 yılımı Ankara’ya vermişim, biraz dünyayı göreyim istiyorum doğal olarak. Almanya’da kaldıkça insanlarla tanışıyorum, burası bize kendimizi geliştirebilecek bir alan sunuyor. Biraz daha farklı yerleri deneyimlemem lazım ama şu an zaten Berlin’deyim, Türkiye’de sayılırım."

EZHEL'İN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ezhel'in menajeri Rıza Okçu, "Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor. Alman vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir." diyerek ünlü rapçinin Alman vatandaşlığı aldığına dair iddiaları çürütmüş oldu.