Fenerbahçe'ye Sevilla'dan ayhrılmak isteyen 1.91'lik golcü Rafa Mir teklif edildi.

Kanarya adına devre arası stoper öncelikli görünse de hücum bölgesinde de aksiyon olabilir. Michy Batshuayi’nin adı Club Brugge ve Antwerp ile anılıyor. Ayrılık ihtimaline karşı ise alternatif arayışlar var. Bu konuda sarı lacivertlilere menajerler tarafından önerilen isim İspanya’dan.

Sevilla’da hocası Diego Alonso ile anlaşamadığı için ayrılmak isteyen 26 yaşındaki golcü oyuncu Rafa Mir Fenerbahçe’ye teklif edildi. 2027’ye kadar mukavelesi olan İspanyol forvetin ocak ayında yeni bir maceraya atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Rafa Mir konusunda ise yönetim topu teknik direktör İsmail Kartal’a atıyor. Edin Dzeko’ya iyi bir alternatif olabileceği düşünülen Mir hem forvet hem kanat özelliğine sahip. Kartal, oyuncuyu detaylı bir araştırma ve izleme sonrasında yönetime kararını bildirecek.

Tabii ki bu transferde belirleyici olan Batshuayi’nin durumu olacak. Eğer yedek kaldığı için mutsuz olan ve adı Arabistan kulüpleriyle de anılan Belçikalı oyuncuya iyi bir teklif gelmezse sezon sonuna kadar takımda kalacak ve forvet transferi rafa kalkacak.

 

 

KAYNAK: TÜRKİYE