Her yıl geleneksel olarak yıllık değerlendirme toplantısı düzenleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz günkü yıllık toplantıda yine ülkenin her yerinden vatandaşların ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantı, Putin'in Novo-Ogaryovo'da yer alan konutunda gerçekleştirildi. Putin burada önemli gündem konularının yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Putin, Erdoğan'ın dürüst bir lider olduğunun altını çizerek ülkesi için ne uygunsa onu yaptığını dile getirdi.

HER LİDERİN SORUN ÇÖZME ŞEKLİ FARKLIDIR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. Her ülkenin liderlerinin hedefinin farklı olduğunu ve bu doğrultuda ülkesinde yer alan sorunları da kendine has, farklı yöntemlerle çözdüğünü beyan eden Putin, iyi veya kötü lider tanımı olmadığını vurgulayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bu hususta örnek olarak gösterdi.

PUTİN: 'ERDOĞAN SÖZÜNDE DURUR, ÜLKESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPAR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bazı konularda zır görüşlere sahip olabildiklerinin altını çizen Putin, "Fakat Erdoğan'ın özü sözü birdir, sözünde duran bir adamdır. Ülkesi için uygun bir durum varsa sonuna kadar devam eder. Bu da tahmin edilebilirlik faktörüdür ve karşınızda kim olduğunu anlayabilmeniz açısından önemlidir." sözlerini kaydetti.,