Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG) takımında oynayan dünya yıldızı Neymar, Lyon karşısındaki mücadelede çok ağır bir şekilde sakatlandı. Maçta rakibi tarafından sert bir müdahaleye maruz kalan Neymar, gözyaşları içinde yere yığıldı. Yıldız oyuncunun ayak bileğinde kırık olabileceği belirtildi.

Ligue 1'in 14. hafta maçlarının son karşılaşmasında PSG, kendi evinde rakibi Olympique Lyon'u konuk etti. Lyon, mücadelenin ilk yarısında topu ağlarla buluşturmayı başardı. Lyon'dan Kadewere, 35. dakikada topu ağlara gönderdi ve Lyon'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci devrede iki takım da gol atamadı ve Lyon, PSG karşısında 1-0'lık skorla sahadan galip olarak ayrıldı.

NEYMAR SON DAKİKADA SAKATLANDI

Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar, rakibi Mendes ile 90+6'da çok sert bir mücadeleye girdi. Mücadelede Neymar ayak bileğinden sakatlanarak yerde kaldı. Mendes kırmızı kart görüp ceza alırken Neymar, 90+8. dakikada gözyaşlarıyla sedye üzerinde sahadan çıkarıldı.

NEYMAR'IN DURUMU HİÇ İYİ GÖRÜNMÜYOR

PSG'nin teknik direktörü Thomas Tuchel, maç sonrasında bir açıklamada bulunarak Neymar hakkında endişelendiğini dile getirdi. Neymar'ın sakatlığının ciddi olabileceğini anlatan Alman çalıştırıcı, yıldız oyuncunun durumunun hiç iyi görünmediğini söyleyerek endişelerini dile getirdi. Neymar'ın ayak bileğinde bir kırık şüphesi olduğu söylendi.