Gün içerisinde yaşadıkları stresten uzaklaşıp kendilerini eşsiz bir masaj deneyimiyle ödüllendirmek isteyenleri birçok alternatif ile buluşturan Positive Sağlık Kulübü, sunduğu 11 farklı Asya klasiği ve 8 farklı SPA klasiği masajları ile dikkat çekiyor. Bu özel masajlar, deneyimli terapistler tarafından profesyonel bir şekilde sunulurken, vücudu canlandırmak ve zihni rahatlatmak amacıyla özel olarak tasarlanıyor.

Yenilenmek İçin Özel Fırsatlar

Özel masaj paketlerinde cazip fırsatlar sunarak misafirlerine ekstra değerler katan Positive Sağlık Kulübü, 2 masaj hediyeli sunduğu 10’lu Masaj Paketi ile toplamda 12 masajı 20.000 TL’den misafirlerine sunuyor. Ayrıca, 2 masaj ve 2 kişilik günlük havuz girişi hediyeli sunduğu 20’li Masaj Paketi ile de toplamda 22 masaj ve 2 kişilik havuz keyfini 40.000 TL olarak ücretlendiriyor.

Alanında uzman Uzakdoğulu terapistler eşliğinde geleneksel teknikleri modern anlayışla birleştirerek misafirlerini ağırlayan Positive Sağlık Kulübü, bu özel masaj paketleri ile hem bedensel hem de zihinsel dinginlik arayanlar için mükemmel bir fırsat sunuyor. Ayrıca, hediye masajlar ve havuz girişiyle misafirlerine daha fazla değer sunarak unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.