Hastanede polislere saldırmasının ardından etkisiz hale getirilen ve emniyete götürülen kadın, burada ağır küfürlü bir ifade vermiş, görüntülere rağmen yalan söyleyerek polislere yalnızca sitem ettiğini ileri sürmüştü. Davası için bugün İstanbul Anadolu Adliyesi'ne götürülen kadın adliyeyi de birbirine katmaktan geri kalmadı.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kadın bağırıp küfürler etmeye, çevredeki insanlara saldırmaya başladı. Kadın ayrıca soruşturmasından sorumlu bakan Müracat Savcısı Başak Eryılmaz'a da küfürler etti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen kadın burada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir kadın, polislerin "maske tak" uyarısına sinirlenince ortalığı ayağa kaldırdı. Kendisine ceza yazan polislere saldıran kadının görüntüleri bir bir kameraya yakalandı. Kadın, hastanede bulunan polis odasına dalarak eline geçirdiği jopla odanın camlarını tuzla buza çevirdi, içeride bulunan polis memurlarını ve görevlilerini yaraladı.

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Olayın ardından kadına müdahale edildi. Etkisiz hale getirilen kadın ifade işlemleri için emniyete getirildi. Şüpheli kadın ifadesinde ağır hakaretlere yer vererek savunma yaptı. Görüntülere rağmen hem polis memurlarına hem de görevlilere yalnızca maske uyarısı yaptıklarından ötürü sitemde bulunduğunu, polis odasının camını kırmadığını iddia etti. 

Ancak kamera kayıtları kadının ifadesindeki yalanları ortaya çıkarıyor. İşte kadının polislere saldırdığı o an: