Bir trafik polisi, Muğla plakalı bir tırı uygulama noktasında çevirdi. Uygulama yapacağı sanılan polis aslında tırın arkasında bulunan şehitlerin fotoğraflarını silmek için aracı durdurmuştu. Vatan aşkıyla yanıp tutuşan polis, eline geçirdiği bezle tırın arkasında yer alan şehitlerin fotoğraflarına yapışan tozu temizledi.

O görüntüler civardaki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildikten sonra sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede pek çok kullanıcıya ulaştı. Şehitlerin fotoğraflarını temizlerken duygulanan polis, "Bu kadar şerefli insanların yüzleri kirli olmasın. Bu insanlar resimde bile temizler." şeklinde konuşarak çevresindekileri ve izleyenleri duygulandırdı.

YÜZLERİ FOTOĞRAFTA DAHİ KİRLİ OLAMAZ

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, şehit polis memuru Fethi Sekin, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan gibi birçok şehidin yer aldığı tırın arkasına tırmanarak fotoğrafları bir bir temizleyen trafik polisi, "Bu vatan için canını vermiş insanların yüzü resimde bile kirli olamaz. Allah onlardan razı olsun. Bu kadar şerefli insanların yüzlerinin kirli olması bizim ayıbımız!" dedi, ardından "Madem astınız, arada bir temizleyin." diyerek uyardı.