PKK terör örgütünün sözde yöneticileri, Azerbaycan'ın, Dağlık Karabağ'ı geri almak için Ermenistan'a karşı verdiği savaşta Ermenistan saflarında yer aldıklarını itiraf etti Bu bağlamda PKK terör örgütü mensubu teröristlerin, Dağlık Karabağ anlaşması imzalanmadan önce Ermenistan ordusunda yer alarak Azerbaycan'a karşı savaştığı tekrardan kanıtlandı.

Terör örgütü PKK/KCK'nın kadın yapılanmasının elebaşları arasında yer alan Layika Gültekin, PKK'lı teröristlerin Ermenistan saflarında savaştığını itiraf etti.

ERMENİSTAN HALKI İSTERSE YANLARINDA OLURUZ

Terörist Gültekin, Dağlık Karabağ'a giderek orada Azerbaycan'a karşı Ermeni askerlerle birlikte savaştıklarını itiraf etti. Ermenistan halkının talep etmesi halinde her daim onların yanlarında saf tutacaklarını belirten terörist Gültekin, Dağlık Karabağ anlaşması öncesinde PKK'lıların Ermenistan ordusuna katılarak Azerbaycan'a karşı savaştığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DAĞILIYOR

Güvenlik kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen operasyonların başarılı bir şekilde neticelenmesi sebebiyle, PKK terör örgütünden kaçan teröristlerin sayısı her geçen gün artıyor ve örgüt içinde çözülmeler yaşanıyor.

Son dönemlerde terör örgütüne katılım iyice azaldı. Öte yandan örgütün hareket serbestisinin bitme noktasında olduğu ifade edildi. Ortaya çıkan bilgilere göre, terör örgütünün Karabağ bölgesinde, Ermenistan saflarında yer alarak onları Irak'ın kuzeyinde kendilerine destek vermeleri için yanlarına çekmeye uğraştıklarının yanı sır, eleman eksikliğini kapatmak için gençlere ve kadınları öne sürmek gibi kirli bir plan uygulamaya çalıştıkları öğrenildi.