Saat 20.00 sularında Esenyalı Mahallesi, Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde bulunan bir kafede, silahlı bir grubun kafeyi basıp orada bulunan 4 kişiye ateş etmesi sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise ağır olarak yaralandı. Kan donduran olayın detaylarına ulaşıldı.

 

ALACAK-VERECEK DAVASI KANLI BİTTİ

Gelen bilgilere göre, gruplar arasında alacak-verecek davasından tartışma çıkmasının ardından taraflar tartıştıkları bölgeyi terk etti. Bilal Mukanoğlu, Adem V. , Ömer V. İle ismi öğrenilemeyen bir kişi olacak şekilde 4 kişi, olayın yaşandığı kafeye gelip oturdu.

Grubun arkasından silahlarla birlikte gelen grup, oturan gruba saldırdı. Bilal Mukanoğlu saldırının ardından olay yerinde yaşamını yitirdi. Adem V. , Ömer V. ve ismi bilinmeyen şahıs yaralandı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi.

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önleri aldı. Sağlık ekipleri ise yaralanan şahıslara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi. Olay yerinde cinayete kurban giden Bilal Mukanoğlu'nun cansız bedeni ise, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na sevk edildi.