Transfer döneminin şampiyonu olarak kabul edilen Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da sergilediği başarılı performans hasebiyle gözüne kestirdiği Papiss Cisse ile her konuda anlaşma sağladı. 35 yaşındaki forvet oyuncusunun İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

PAPİSS CİSSE'DEN DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor forması giyen Senegalli oyuncu, çıktığı 38 maçta 26 gol atarak Fenerbahçe'nin dikkatini çekmişti. Papis Cisse, son detayları görüşmek üzere bu akşam İstanbul'a gelecek.

Sarı-lacivertli ekip, başarılı oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor. Golcü yarın sağlık kontrollerinden geçirilecek. Öte yandan golcünün ikinci senesi, oynadığı maç sayısına göre opsiyona bağlı kalacak.

EROL BULUT'UN ÇOK İSTEDİĞİ İSİMDİ

Bilindiği üzere Fenerbahçe, son olarak Samatta ile sözleşme imzalamış, hücum hattını güçlendirmişti. Özellikle Vedat Muriqi'nin takımdan ayrılmasıyla forvet bölgesine ilaç gibi gelen transferin ardından teknik direktör Erol Bulut tarafından verilen talimat doğrultusunda kanat ve ikinci forvet için çalışmalar başlamıştı.

Cisse'nin geçen sezonda gösterdiği performanstan ötürü Erol Bulut'un gözdesi haline geldiği, teknik adamın Cisse'yi takımda görmek istediği öğrenildi.