Müge Anlı canlı yayını bir son dakika gelişmesi ile açtı. Palu ailesine ilişkin konuşan Müge Anlı, Yargıtay kararını aktardı. Avukat Alper Bayrak'ı tekrar stüdyoda ağırlayan Müge Anlı "Aslında Palu ailesinin bizimle tanışmasına vesile olan kişidir. Çünkü bir anne ve çocuğunun ortada olmadığını gören ve bununla ilgili sürecin sağlıklı işlemediğini görünce ailenin programımıza başvurmasına vesile olan avukattır Alper. Yaşananları senden duymak istedim" dedi.

Müge Anlı, "Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal'ın ortadan kaybolması ve ardından bir cinayete kurban gittiklerinin ayan beyan ortaya çıkmıştı. 2008 yılında Kocaeli'den kaybolmuştu Meryem Tahnal ve 6 yaşındaki kızı. Kızın bir tek doğduğu günlere ait fotoğrafı vardı. Son bir fotoğrafı bile olmadı.

Palu ailesinde 21 Aralık 2018 tarihinden itibaren stüdyomuzda ağırlamaya başlamıştık. Düğüm programlarımızda çözüldü ve 2 cinayet ortaya çıktı. 13 Ocak 2019'da 6 aile üyesi tutuklandı. Sanıkların birçoğu stüdyomuzdan alınıp götürüldü. Bu isimler tutuklanırken ilk olarak Fatih Palu suça sürüklenmiş çocuk olarak tutuksuz yargılanmaya başlandı.

Daha sonra annesi Havva Palu yaklaşık 2 yıl cezaevinde kalmıştı ve sonra tahliye edilmişti. Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülüyordu Meryem Tahnal cinayeti davası...

Biliyorsunuz annenin başka bir ilde, kızının başka bir ilde öldürüldüğü düşünülüyordu. 3 tane tutuklu sanık vardı annenin cinayetiyle ilgili. Bunlar kız kardeşi Emine Usluer, erkek kardeşi İsa Usluer ve Ayşe Palu. 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra Yargıtay tarafından tahliyelerine karar verildi. Cezaevinden çıktılar. Sadece şu an enişte cezaevinde. Diğerleri dışarıda" dedi.

"VAH GİDENE"

Mahkeme kararına tepki gösteren Müge Anlı "Hepinizin içinden geçeni söyleyeceğim" dedi ve ekledi: "Vah gidene!"