TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef, son olarak 27 Aralık 2020 tarihinde (geçtiğimiz gün) ekranlara geldi. Artık son düzlüğe giren yarışmacılar, elenmemek için bütün kozlarını ortaya koyuyor. Masterchef son bölüm içinde Emir ve Özgül, hayallerine veda etmemek için büyük bir çaba gösterdi. Bu mücadelenin kazananı Masterchef Emir Elidemir olurken, Özgül Coşar mağlup oldu ve yarışmadan elendi.

MASTERCHEF EMİR 3. FİNALİST OLDU

Mehmet, Danilo ve Somer şefler, final karşılaşmasında puan verdi. Bu doğrultuda Masterchef Emir, 64 puan kazanarak 3. finalist olmaya hak kazandı. Masterchef Özgül ise yarışmaya 57 puan alarak veda etti. Özgül elendikten sonra vatandaşlar, Özgül Coşar'ın hayatı hakkındaki detayları araştırmaya başladı. İşte, MasterChef 2020 sezonuna iz bırakmayı başaran Özgül Coşar'ın hayatı...

ÖZGÜL COŞAR KİMDİR?

Özgül Coşar, 1984 yılında hayata gözlerini açtı. Aslen Sivaslıdır. Masterchef Türkyie yarışmasına İstanbul'dan katıldı. Evli ve 2 çocuk annesidir. Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM) tiyatro bölümünde eğitim alan Özgül Coşar, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı'nda tiyatro eğitimine devam etti, ancak ikinci sınıfta okulu bıraktı.

Butik Pastacılık kitabı kariyerine yön verdi

Özgül daha sonra düğün davet organizasyonu koordinatörü olarak iş dünyasına adımı attı. "Butik Pastacılık" adlı kitaptan ilham alarak yönünü mutafağa çevirdi. Kitapta okuduklarının ardından kariyerinde önemli adımlar atmaya hazırlanan Özgül Coşar, öncelikli olarak bazı Workshop'larda eğitim aldı, ardından MSA'da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimine başladı. MSA'daki eğitimi tamamlandıktan sonra bir dönem boyunca butik pastane işletmeciliği yaptı.

Masterchef Türkiye 2020 sezonuna katıldı

Masterchef Türkiye 2020 sezonuna yarışmacı olarak katıldı. Yarışma boyunca performansıyla kendini üst sıralara taşımayı başaran Özgül Coşar; Emir, Barbaros ve Serhat ile birlikte finale kaldı. 27 Aralık 2020 tarihinde Emir ile karşı karşıya geldi. Mücadelede mağlup olan Özgül, Masterchef Türkiye kariyerine böylece veda etmiş oldu.