Oyunculuğu bırakan Özgü Namal, eşi Serdal Oral ile birlikte Muğla Köyceğiz'de bulunan bir evi 10 seneliğine kiralayarak burada kendine ve ailesine doğa içinde bir hayat kurmayı tercih etmişti. Çiftin birlikteliklerinden Nefes ve Elem Su adlarını verdikleri iki çocukları oldu.

Ancak geçtiğimiz gün Serdar Oral'ın kalp krizi geçirerek vefat etmesinin ardından ailesi yetim kaldı. Oral'ın cenazesi akşam saatlerinde defnedildi.

Özgü Namal cenazeye katılamadı

Serdar Oral'ın cenazesi, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmek üzere İstanbul'a getirildi. Özgü Namal ise, eşi Serdar Oral'ın cenazesine çocuklardan ötürü katılım gösteremedi. Serdar Oral, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

SERDAR ORAL KİMDİR?

2006 yılında Sun Vital Solaryum'da genel müdür olarak görev yapan Ahmet Serdar Oral, hayat tarzını değiştirerek Fetiye'ye yerleşti ve yoga ve nefes dersleri verdi. Özgü Namal'dan önce bir evliliği daha olmuş, toplamda 3 çocuğu vardır.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

Eski oyuncu Özgü Namal, hayata 28 Aralık 1978 tarihinde Üsküdar'da gözlerini açtı. Annesi Akile Namal Selanik kökenli, emekli bir devlet memuru, babası Kubilay Namal ise Makedonya kökenli emekli bir tüccardır. 

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başladı. Namal daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi aldı.

Özgü Namal, Kurtlar Vadisi dizisinde, Polat Alemdar'ın sevgilisi olarak canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle büyük ses getirmiş, büyük kitleler tarafından tanınmıştır.