Eski oyunculardan Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Özgü Namal yıllar önce oyunculuğu bırakmış, Serdar Oral ile birlikte Muğla Köyceğiz’deki bir evi 10 seneliğine kiralamış, burada iki çocuğu ve eşiyle kendine mutlu bir hayat kurmuştu. Özgü Namal'ın hayatı bir anda altüst oldu. 

2013 tarihinden bu yana birlikte olan Oral ve Namal çifti, evliliklerinde Nefes ve Elem Su adlarını verdikleri iki çocuğa sahip olmanın sevincini yaşamışlardı. Nefes terapisti olarak görev yapan Serdar Oral'ın acı kaybı sevenlerini yasa boğdu.

CENAZESİ AKŞAM SAATLERİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Genç terapistin kaybıyla Özgü Namal sarsılırken çocukları da yarım kaldı. Serdar Oral'ın cenazesi, bugün akşam saatlerinde toprağa verilecek. 

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

Eski oyuncu Özgü Namal, hayata 28 Aralık 1978 tarihinde Üsküdar'da gözlerini açtı. Annesi Akile Namal Selanik kökenli, emekli bir devlet memuru, babası Kubilay Namal ise Makedonya kökenli emekli bir tüccardır. 

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başladı. Namal daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi aldı.

Özgü Namal, Kurtlar Vadisi dizisinde, Polat Alemdar'ın sevgilisi olarak canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle büyük ses getirmiş, büyük kitleler tarafından tanınmıştır.