Kemal Kılıçdaroğlu programları kapsamında Samsun'a gitti. Çarşamba ilçesindeki TEKNOFEST'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ilk kez bu etkinliğe katıldı.

Daha sonra parti grup toplantısına geçen Kılıçdaroğlu, çıkışta KHK'lı bir vatandaşla ayak üstü sohbet etti.

"KHK'LILARIN TAMAMINI GÖREVLERİNE İADE EDECEĞİZ"

KHK'lı bir kadının "Siz göreve geldiğinizde bize nasıl bir çözüm üreteceksiniz?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Az önce televizyonların olduğu yerde söyledim. KHK'lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz. Bir arkadaşımız sadece bu işle ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ: GÜLEN'İ AYM BAŞKANI YAPIN

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösteren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntılayarak, sosyal medya üzerinden bu açıklamaya cevap verdi.

Özdağ, "Fetullah Gülen'i de Anayasa Mahkemesi başkanı, Zekeriya Öz'ü Yargıtay başsavcısı yapın. Bu politika Türkiye Cumhuriyeti devletine ihanettir."dedi.

GRUP TOPLANTISINDA DA DİLE GETİRDİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bafra Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen partisinin grup toplantısına katıldı.

Kılıçdaroğlu, KHK'lılarla ilgili vaadini grup toplantısında da dile getirdi ve iktidar olmaları durumunda KHK'lıları yeniden görevlerine iade edeceklerini belirtti.