Türk tiyatrosunun usta isimleri arasında yer alan oyuncu Suna Yıldızoğlu, babasını üç gün önce kaybetmişti. Babasının ölümü ile büyük bir üzüntü yaşayan oyuncu, halihazırda İngiltere'de bulunduğundan ötürü babasının cenazesine katılım gösteremeyecek. Suna Yıldızoğlu, İngiltere'de uygulanan karantina yasağı sebebi ile babasının cenazesine canlı yayın yöntemi ile katılacak.

7 KARDEŞTEN YALNIZCA 1'İ CENAZEYE KATILACAK

Yıldızoğlu sosyal medya platformu Twitter üzerindeki hesabından bugün yeni bir paylaşım yaptı. Yıldızoğlu, yaptığı paylaşımında İngiltere'deki koronavirüs yasaklarından ötürü cenazeye yalnızca 7 kardeşten birinin katılabileceğini dikkat çekti. Kendisi dahil diğer 6 kardeşinin İngiltere'de uygulanan Karantina sebebiyle internet üzerinden yapılacak olan canlı yayınla cenazeye katılacağını ifade eden Yıldızoğlu, "Buna da şükür." şeklinde konuştu.

VEFAT HABERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Babası Patrick William Eady'i üç gün önce kaybeden Suna Yıldızoğlu, sosyal medya platformu Instagram üzerindeki hesabından bir paylaşım yaparak babasının vefat ettiğini duyurmuştu. Yıldızoğlu bir gün söz konusu paylaşımında babasının öldüğü gün çok keyifli olduğunu, ardından uyudu esnada yaşamını yitirdiğini ifade etti.