Oyuncu Gül Gölge, geçtiğimiz gün kendi aracı ile İstanbul'un Bebek semtine gitmeye çalıştığı esnada talihsiz bir trafik kazası yaşadı. Seyir halinde olduğu esnada sıkışan trafikte aracını durduran ünlü oyuncu, bir anda aracının yanına yaklaşan başka bir aracın kendi aracına çarpması ile afalladı.

GÜL GÖLGE TALİHSİZ BİR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Talihsiz bir trafik kazası yaşayan Gül Gölge o an ne yapacağını bilemedi. Gül Gölge'nin çocukları Ali ve Emir'in de Kaza esnasında aracın içinde olduğu belirtildi.

Gül Gölge, çocukları Ali ve Emir'i aracın içinde bırakarak dışarı çıktı ve kaza yaptığı kişiyle bir konuşma gerçekleştirdi. Yoğun bir trafiğin içinde oldukları için kısa sürede korna sesleri yükselmeye başladı. Gül Gölge bu sebeple valeden yardım isteyerek aracını kenara çektirdi.

KAZAYI MADDİ HASARLA ATLATTI

Gül Gölge'nin bu kazayı yalnızca maddi hasar ile atlattığı öğrenildi. Ünlü sunucu, şoförünü yanına çağırarak konuyla alakadar olmasını istedi. Kaza ile ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan ihmal etmeyen Gül Gölge, hayatta her an her şeyin yaşanabileceğini ifade ederek ufak bir kaza atlattığını belirterek, "Allah daha beterinden saklasın." ifadelerini kullandı