Akıllı telefon piyasasında adını duyurmayı başarmış olan Oppo, yeni model telefonuyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Rekabetin asla bitmediği akıllı telefon piyasasına yeni Oppo Reno 4 modeliyle katılmaya hazırlanan şirket, akıllı telefonun Türkiye'de satışa sunulacağı tarihi kesin olarak belirtmese de Oppo Reno 4'ün Ekim 2020'de raflardaki yerini bulacağını aktarmıştı.

Merakla beklenen Oppo Reno 4'ün satış fiyatı ve özellikleri belli oldu. İşte Oppo Reno 4 hakkında merak edilenler...

OPPO RENO 4 DONANIMSAL ÖZELLİKLERİ

Daha önceden piyasaya sunulan  Reno 4 Lite, Reno 4 ve Reno 4 Pro modellerinin ardından Oppo Reno 4, dikkat çeken özellikleriyle geliyor. 

Arkada 4 önde ise 2 kamerası var

Oppo Reno 4'ün arkada 4, önde 2 kamerası olacak şekilde toplamda 6 adet kamerası var. Oppo Reno 4 ayrıca 128 GB'lik geniş bir depolama alanı da sunuyor. Öte yandan 8 GB RAM'e sahip olan Oppo Reno 4, hızlı şarj özelliğini destekleyen 4020 mAh'lık bataryası ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Hem hafif hem de ultra ince görüntüsüyle oldukça estetik

164 gr ağırlığı olan Oppo Reno 4, 'kuş kadar hafif' tabirine uyum sağlamasıyla birlikte ayrıca Türkiye'de bir ilk olan ultra ince görünüme sahip. Bu bağlamda telefon yalnızca 7.48 mm kalınlığında.

Rekonstrüksiyon teknolojisi ile fotoğraflar tamamlanıyor

Oppo Reno 4 Lite modelinde gelen yapay zeka yüz rekonstrüksiyon teknolojisi sayesinde fotoğraflardaki bir yüz bulanık çıktıysa, yapay zeka bulanık görüntüyü düzeltiyor ve eksik kalan boşlukları doldurarak fotoğraflara estetik bir görünüm kazandırıyor.

İŞTE MERAK EDİLEN OPPO RENO 4 FİYATI 

Oppo, ailesine yeni eklediği Reno 4 Lite, Reno 4 ve Reno 4 Pro akıllı telefon modellerinin satış fiyatını da belirledi. Bu bağlamda fiyatlar şu şekilde listeleniyor:

  • Oppo Reno 4 Lite > 3 bin 599 TL
  • Oppo Reno 4 > 4 bin 799 TL
  • Oppo Reno 4 Pro > 6 bin 999 TL