Küçük kızını da yanına alarak Antalya Konyaaltı Plajı'na gelen ve "Hastayım, ölmek istiyorum." diye bağırarak ortalığı ayağa kaldıran kadınla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kadının koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenilirken psikiyatri tedavisi görmesi için  hastaneye yatırıldığı bilgisi de verildi.

PLAJA GELİP 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYE BAĞIRDI

31 yaşındaki Dilek M., kızıyla birlikte plaja gelmiş, yanındaki bavulun içinde bulduğu ne varsa etrafa fırlatmaya başlamıştı. Bu sırada, "Ölmek istemiyorum, hastayım." şeklinde bağıran kadının sahile tükürmeye başladığı da bildirildi.

Sahilde bulunan vatandaşlar kısa süreli paniğe kapıldı

Olay esnasında sahilde bulunan vatandaşlar ne olduğuna anlam veremedi. Kontrolden çıkan kadın için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. O esnada plajda bulunan cankurtaranlar ise kadını maske takmadığından ötürü diğer tatilcilerden uzak tutmak için çaba gösterdi.

14 günlük ev izolasyon kaydının olduğunu tespit edildi

Polisler yaptıkları incelemelerde Dilek M.'nin 14 günlük ev izolasyon kaydının olduğunu öğrendi. Polis ve cankurtaran ekiplerinin ortak çalışmasıyla kadın diğer vatandaşlardan uzak tutulurken kadına ait eşyalar da olay yerine çağırılan belediye çalışanı tarafından dezenfekte edildi.

'İNSANLAR ÖLMESİN ARTIK NE OLUR'

Öte yandan kadının, kızına sarılarak, "Allah'ım yeter artık. İnsanlar ölmesin ne olur." dediği ve yerdeki çakıl taşlarını avuçladığı görüldü.

Olayların ardından hastaneye götürülen Dilek M.'nin psikiyatri servisinde tedavi altına alındığı bildirildi.