Usta oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO'nun final yapmasıyla birlikte yapımcılığa adım atmıştı. Onur Tan ile Güzel Adamlar adlı yapım şirketini kuran Kaynarca, yeni projesi için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, Haziran ayının sonunda sete çıkacak. Merakla beklenen yapım Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Bazı sahneleri Türki Cumhuriyetleri’nde çekilecek olan dizide Oktay Kaynarca Cezayir karakterini canlandıracak. Dizinin kadrosunu güçlendirmek isteyen Oktay Kaynarca, geçtiğimiz mayıs ayında Işıl Yücesoy ile el sıkışmıştı.

Oktay Kaynarca ve Onur Tan kadroya bomba bir isim katmaya hazırlanıyor.

Onur Tan, Kaynarca’nın EDHO’dan rol arkadaşıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olmasının an meselesi olduğu öğrenildi.