Sparta Prag karşılaşması ile ilgili değerlendirme yapan Okan Buruk, "Avrupa'da yolumuza maç maç bakacağız. Sahamızda önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Kendi sahamızda kazanarak devam etmek istiyoruz. Taraftarımızla birlikte neler yapabileceğimizi gösterdik. Çekya şampiyonu ile oynayacağız. Uzun bir aradan çıktılar. Bu avantaj mı, dezavantaj mı bilemiyorum. Bu maç öncesi dinlenme şansımız da oldu. Yüzde 100 olarak hazırız. Kazanmak için her şeyi yapmak istiyoruz. Rövanşa avantajlı gitmeyi planlıyoruz. İyi bir takımla oynayacağımız için sabıra ihtiyacımız var. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.

4 KUPAYI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Okan Buruk, bu sezon kupalar kazanmak istediklerini belirterek, "Bizim yaptığımız bir takım oyunu. Ben başında olsam da çalışanlarımız ve yönetimimiz ile birlikte bir performans sergiliyoruz. Ana amacımız Galatasaray'ın başarısı. Son 1.5 senedir artarak ilerliyor. Bu birliktelik galibiyetler ve başarılar getiriyor. Bu sene önümüzde daha çok hedefimiz var. Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Avrupa Ligi var. Önümüzdeki 4 kupayı da kazanmak istiyoruz. Bu birlikteliğe başarı için ihtiyacımız var. Oyuncularımla birlikte sahadaki mücadeleyi ortaya koymaya çalışıyorum. Birlikteliği yakalamak için etkili bir oyun ortaya çıkartmamız gerekiyor. Futbolun içinde farklı hikayeler var. Burada başarılı olmak ve Galatasaray armasını kupayla taçlandırmak istiyoruz. Burada kazanan her zaman Galatasaray oluyor" ifadelerini kullandı.

TÜM SORUMLULUK TFF'DE

Süper Lig'deki Ankaragücü maçının oynanacağını Eryaman Stadı'nın zeminiyle ilgili soru hakkında da görüşünü belirten Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

 "Bakım çalışmaları ne kadar oldu bilmiyoruz. Gidince göreceğiz. TFF'nin sorumluluğunda olan bir şey. Oynanmaya uygun gördüler. Stadı görünce TFF'nin doğru kararı verip vermediğini göreceğiz. Tüm sorumluk Türkiye Futbol Federasyonu'nunda. Hangi sahada ve zeminde olursa olsun ona göre oyuncularımız hazırlayacağız. Olumsuz bir şey olursa bu da TFF'nin hatalarından biri olacaktır."