Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin aşılanmasıyla ilgili olarak, "Şu ana kadar 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir" açıklamasında bulundu.

 

Bakan Selçuk, ilkokul ve okul öncesi kurumlarımızda bulunan öğretmenler, psikolojik danışmanlar, okul yöneticileri ve okul çalışanlarının sistem tanımlamalarıyla birlikte aşı için randevu alabileceğini açıkladı.

Şu ana kadar 425 bin 430 eğitim personelinin aşı randevusuna dahil edildiği bilgisini paylayan Bakan Selçuk, "Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle bağlantılı olarak tüm öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız için planlama yapmaktadır. Aşı planlaması doğrultusunda @enabizsistemi ve @MHRS_182’den durumunzu takip edip randevularınızı oluşturabilirsiniz" dedi. 

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı süren aşılama çalışmalarıyla ilgili edindiği bilgiyi aktardı. Alçı, "Sayın Ziya Selçuk ramazan döneminde 450 bin öğretmenin daha aşılanması için söz almış" demişti.