27 yaşındaki oyuncu Nilay Deniz, 3 yıl önce hayatlarını birleştirdikleri görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile boşanma kararı aldı. Bir süredir fikir ayrılığına düşen Nilay Deniz ve Erçin Karabulut çiftinin evleri ayırdığı ve birbirlerini sosyal medya üzerinden takip etmeyi bıraktıkları öğrenildi.

Nilay Deniz video ve fotoğrafları sildi

Sosyal medya üzerinde eşi Erçin Karabulut ile fotoğrafları ve videoları olan güzel oyuncu Nilay Deniz, söz konusu görüntüleri kendisine ait sosyal medya hesaplarından bir bir kaldırdı. Çiftin birbirlerini takip etmedikleri de gözden kaçmazken Nilay Deniz'in eşi Erçin Karabulut'un soyadını da sildiği belirtildi. 

Nilay Deniz ve Erçin Karabulut'un aşkı sette başladı

Çatı Katı Aşk dizisinin setinde boy gösteren Nilay Deniz, sette görüntü yönetmeni olarak görev yapan Erçin Karabulut ile aşk yaşamaya sette başlamıştı. Dizi setinde başlayan aşkları nikah masasında son bulmuş, çift 3 yıl boyunca evli kalmıştı.

Nilay Deniz kimdir, nerelidir, hayatı

3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın'da doğan oyuncunun tam adı Kıymet Nilay Deniz 1.72 boyunda ve Boğa burcudur. Babası da tıpkı kendisi gibi oyuncudur. Annesinin isteği üzerine oyunculuk kariyerine başlamıştır. 

Nilay Deniz ilk oyunculuk deneyimini Deniz, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde yaşadı. Gösterdiği performansla beğeni toplayan oyuncu Nilay Deniz, daha sonra 20 Dakika, Güneşi Beklerken, Ah Neriman, Aşk Yeniden, Hayata Beş Kala, Ateşböceği, Dayan Yüreğim ve Çatı Katı Aşk dizilerinde boy gösterdi.