Oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu, geçtiğimiz gün Karaköy'de kameralara takıldı. Çift, Kadir Doğulu'nun reklam yüzü olarak çalıştığı giyim markasının çevrimiçi olarak düzenlenen lansmanında yer aldı. Lansman çıkışında basın muhabirleriyle bir araya gelen Kadir Doğulu'ya yöneltilen, "Teklif gelse Burak Özçivit ile birlikte oynar mısınız?" sorusuna sert bir tepki gösteren Neslihan Atagül, "Ne alakası var arkadaşlar? O kadar kısa bir zamanda bir araya geliyoruz ve sizin sorduğunuz soruya bakın. Hiç alakası yokken garip sorular soruyorsunuz." diyerek tepki verdi.

SORULARINIZ İNSANI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR

Muhabirlere sert tepki gösteren Atagül, bu durumdan memnun olmadığını ancak sordukları soruların da insanı çileden çıkardığını ileri sürdü. Atagül daha sonra basın mensuplarının "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da aynı sertlikle yanıt vererek, "Evet, ben düşünüyorum. Siz düşünüyor musunuz?" dedi.

Neslican Tay'ın hayatını oynayacak mı?

Verdiği mücadeleyle hafızalardan silinmeyen Neslican Tay'ın hayatının sinemaya aktarılması için çekilecek olan filmde başrol teklifini reddettiği iddalarıyla gündeme gelen Neslihan Atagül, kendisine iletilen bir teklif olduğunu ancak bu teklifi içine sinmediği gerekçesiyle reddedettiğini söyledi. Bu işi profesyonel bir şekilde reddettiğini, ancak buna rağmen aleyhinde haberler çıkarıldığını vurgulayan Atagül, "Bu işi daha fazla uzatmamak lazım, gerek de yok zaten." dedi.

Neslihan Atagül, Burak Özçivit sorusuna neden sinirlendi?

Bir dönem Burak Özçivit ile birlikte rol aldığı dizide rol icabı öpüşmelerinin ardından Kadır Doğulu olay çıkarmış, bunun üzerine açıklama yapan Özçivit, Kadir Doğulu ile arkadaş olduklarını ve yanlış bir şey yapmayacağını söylemişti. Bunun üzerine Doğulu, Özçivit hakkında, "Ne kadar kendine aşık bir adam." yorumunu yapmıştı. Neslihan Atagül, o dönem Özçivit'le aynı dizide oynamasına rağmen Fahriye Evcen'le evlenen rol arkadaşının düğününe katılmamıştı.