Fatih Terim ve öğrencileri zorlu sınav öncesinde çalışmalara ağırlık verirken sarı-kırmızılı taraftarlar da Neftçi takımı karşısında Galatasaray'ın muhtemel 11'lerini merak etmeye başladı. Peki, Neftçi-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Hangi oyuncular UEFA'ya bildirildi? Galatasaray'dan kimler maç kadrosuna alınmadı? Haberin detaylarında Galatasaray-Neftçi maçıyla ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz...

NEFTÇİ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray ve Neftçi karşı karşıya gelecek. Nefes kesen mücadele Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda, yarın saat 19.00'da Spor Smart kanalından ekranlara gelecek.

NEFTÇİ GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Sarı-kırmızılı ekipte yeni transferler Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra Emre Akbaba, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Emin Bayram ve Valentine Ozornwafor UEFA'ya bildirilen kadroda yer almadı. Öte yandan, Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre Kılınç, Belhanda, Babel, Feghouli, Diagne

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynanacak olan maçın galibi, Makedonya'nın Renova ile Hırvatistan'ın Hajduk Split ekipleri arasındaki eşleşmenin galibiyle 3. eleme turunda karşı karşıya gelecek.