Ünlü alış-veriş sitelerinden N11.com, Kasım ayı indirimlerini sitesindeki ürünlere uygularken yeni bir kampanyayı da beraberinde getirdi. N11, Volkswagen marka arabaların indirime girdiğini, belirtti. Bugün sabah saatleri itibariyle başlayan indirimler, tüketicilerin yoğun ilgisine maruz kaldı. Vatandaşlar sıklıkla, "N11 araba fiyatları", "N11'den araba alınır mı?", "N11'den nasıl araba alınır?" gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Haberimizin detaylarında bu soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz.

 

N11'den araba alınır mı? Güvenilir mi?

Yıllardır aktif olarak hizmet veren ticaret sitesi n11.com pek çok ürüne ev sahipliği yapmasının yanı sıra kampanyalı olarak araba satışı da yapmaya başladı. Vatandaşların yoğun olarak ilgi gösterdiği kampanyalı Volkswagen marka arabalar şu anki piyasa değerlerinin yüzde 25 alt oranındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. n11.com, ödeme seçenekleriyle de vatandaşa güvence veriyor.

n11.com araba satın alma işlemi nasıl yapılır?

Alışveriş sitesine ait internet uzantısına giderek veya N11 akıllı telefon uygulaması vasıtasıyla araba satın alınabilir. Araba almak isteyenler havale yöntemi ile ödeme yapabilir. Ayrıca Akbank, Türk Katılım, Albaraka, Kuveyt Türk Katılım, Vakıfbank ve Türkiye İş Bankası gibi bankaların da seçeneklerin arasında yer aldığı belirtiliyor. Bu sayede bankalar aracılığıyla havale yapılıyor.