Cemal'in ardından Ömer Akif bebek de tedavi biletini alarak sağlıklı bir ömür için gün saymaya başladı. Baba Mikail Kaya "Bayrama büyük bir mutlulukla giriyoruz. Ömer Akif'in kampanyası tamamlandı ve tedavi için gün saymaya başladık. Şimdi sırada Beyazıt bebek var, onun da sağlığına kavuşabilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi

 

Toplanan miktar 4 milyon doları aştı ve Aziz Cemal gibi Ömer Akif için de sağlıklı bir hayatın önü açıldı.

 

AZİZ CEMAL'DAN HABER VAR

 

İstanbul Emniyeti Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nün başlattığı "Üç minik Cana Nefes Ol" kampanyasında tedavi biletini alarak yüz binleri sevindiren ilk bebek Aziz Cemal olmuştu.

Amerika'da tedavi sürecine devam eden Aziz Cemal bebekten sevindirici haberler gelmeye başladı. İlaç tedavisinin ardından fizik tedavi sürecine geçildiğini belirten baba Ertan Kızılkurt "İlaç tedavisinden sonra Aziz Cemal'in hareket kabiliyetleri artmaya başladı. Sağlığına kavuşmaya başladığının ilk sinyallerini veriyor. Şu an yoğun bir fizik tedavi sürecindeyiz" diye konuştu.

 

 

ÖMER AKİF'İN KAMPANYASI TAMAMLANDI

Yüz binlerin yardımıyla Aziz Cemal'in ardından Ömer Akif bebeğin de tedavi masrafları için gereken miktar toplandı. Tedavi yeni bir sürece başladıklarını belirten baba Mikail Kaya "Ömer Akif'in durumu hakkında hastaneyi bilgilendirmeye başladık. Önümüzdeki süreçte para transferlerini ve vize işlemlerini tamamlamamız gerekiyor. Daha sonra Dubai'ye giderek hemen tedaviye başlayacağız. Umuyoruz ki sonu mutlu bitecek ama biz mücadelemizi devam ettireceğiz. Beyazıt Eser de tedavi için uzun süredir bekliyor, onun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.