AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, proje tanıtım lansmanı ve meclis üyeleri aday tanıtım programında Ataşehir'e yönelik 5 yılda hayata geçireceği projeleri açıkladı.

Gerçekleşen programa; AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, MHP Ataşehir İlçe Başkanı M.Sadun Bizel, SKM Başkanı Serdar Orhan'ın yanısıra AK Parti Ana Kademe yürütme, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri, MHP Ataşehir İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer ile davetliler katıldı.

31 Mart'ta Ataşehir ve İstanbul'da hasret bitecek

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, "Heyecanlıyız. Yola çıkarken Ataşehir Siz'in dedik.  Her bir köşesi ile her bir taşıyla Ataşehir'imize ve İstanbul'umuza olan sevdamızla bu kadim şehre hizmet etme coşkumuzla zafer'e her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Bizler zafere inanmış kadrolarımızla ilçemizi omuz omuza, gönül gönül'e hep birlikte en güzel noktalara taşıyacağız. Sahada her zaman bizi diri tutan dava bilincimizle mücadele ettik. Bu sebeptendir ki; yüzyılın seçimlerinde sahaya olarak en sonunda sandıklarımıza hepsine sahip çıkarak biliyorsunuz başarıya ulaşmıştık. Gayretimiz milletimiz için aşkımız İstanbul için sevdamız Ataşehir'imiz için. Adayımız güçlü, adayımız tecrübeli ve en önemlisi adayımız içimizden biri. 31 Mart günü zafer bu kadroların kaderi olacaktır. İstanbul son 5 yıldır, Ataşehirimiz ise 15 yıldır fetret dönemindedir. Mevcut yönetimin göreve geldiği günden bu yana Ataşehir diye bir derdi olmamıştır. Skandalların ardı arkası kesilmemiştir. Yine aynı şekilde mevcut İBB başkanının da Ataşehir'de son 5 yılda kendi deyimleri itibariyle söylüyorum tek bir çivi dahi bile çakmadıklarını sizler de biliyorsunuz itiraf ettiler. Ataşehirli komşularımız bu yaşananların hesabını 31 Mart'ta sandıklarda soracaktır. Bilgisizlik ve ilgisizlik ile yalnız bırakılan ihmal edilen Ataşehir'imizi Av. Mustafa Naim Yağcı başkanımızın öncülüğünde projelerimizle ayağa kaldıracağız. Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek Ataşehir'de. Geri sayım başladı. 31 Mart'ta hasret bitecek. Ataşehir ve İstanbul AK Kadrolara kavuşacak. Hazırız. Kararlıyız ve kazanacağız" dedi.

Ataşehir Belediyesi'ni Cumhur ittifakına kazandıracağız

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, "Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi genelden yerele, ülke yönetiminde birlik diyoruz. Teşkilatımız, belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte vatandaşlarımıza ulaşarak; İBB'de Murat Kurum'a, Ataşehir'de Mustafa Naim Yağcı'ya, meclis'te ise Cumhur ittifakına oy istiyoruz. Ataşehir'in 17 mahallesine yönelik sorunları alıyor, Cumhur İttifakı olarak Ataşehir belediyesi'ni aldığımızda gidermek için söz veriyoruz. Ataşehir'in 17 mahallesinin aynı hizmeti alması için gayret göstereceğiz. Çok fazla gayret ile Ataşehir Belediyesi'ni Cumhur İttifakı'na kazandırmış olacağız." ifadelerini kullandı. 

31 Mart gecesi İstanbul ve Ataşehir'de zafere ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmed Emin Özkaya; "İstanbul'u muradına erdirmek, Ataşehir'de 15 yıllık makus talihinden kurtarmak için çıkmış olduğumuz bu yolda başta teşkilatlarımız olmak üzere bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler de İstanbul il teşkilatı olarak il başkanımız sayın Osman Nuri Kabaaktepe'nin Cumhur ittifakı paydaşlarımız MHP teşkilatlarlarımızla birlikte her geçen gün sağda hedefimize doğru ilerliyoruz.31 Mart gecesi hem İstanbul'da hem Ataşehir'de ve diğer tüm ilçelerimizde zafere ulaşacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Bugün de burada Naim Yağcı başkanımızın projeleriyle Ataşehir'in belki de teşvik iddiası olmazsa geçmişte ağırlıklı mahalleleri Kadıköy olduğu için buradan ifade edeceğim. Kadıköy'ün hep köşede kenarda bırakılan mahalleleri gibi görülürdü. Aradan geçen 15 yıllık zaman içerisinde bizler maalesef o günlerle bugünler arasında pek bir fark göremedik. Projelerle önümüzdeki 5 yıl başta olmak üzere ve inşallah da devamında Ataşehir'in nasıl bir ufka nasıl bir vizyona kavuşacağını hep birlikte bugün görmüş olacağız.  Erdem, 5 Yıldır Ataşehir'de birşey değişmedi AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, 2019 Yılında belediye başkan adayı olduğu Ataşehir'de 5 yılda bir şey değişmediğini söyleyerek; Ataşehir'i ve İstanbul'u ehline vermek gerektiğini, işi bilenlere belediyeciliğin teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.