Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, eski erkek arkadaşı tarafından diri diri yakılarak öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in babasını arayarak, davadan vazgeçmesini istediği iddia edilen CHP'li bir milletvekiline sert bir tepki gösterdi. İnce, CHP'de haftada bir patlak veren skandalların artık 3 günde bir baş gösterdiğini söyleyerek, "Allah selamet versin." ifadelerini kullandı.

"Bin Günde Memleket Hareketi" programı çerçevesinde Düzce'ye giden Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

'BUNLARIN DERDİ İKTİDAR OLMAK DEĞİL'

CHP'ye karşı eleştirilerini Düzce'de sürdüren İnce, muhalefetin halinden memnun olduğunu belirterek, iktidar olmak gibi bir dertlerinin olmadığına dikkat çekti. Muhalefetin özgüven eksikliği yaşadığını söyleyen İnce, kendine güvenmeyenlerin, dostlarla beraber iktidara gelmesinin mümkün olmadığını dile getirdi. İnce, önce kendine güvenmek gerektiğinin altını çizerek hedeflerinin 50 artı 1 almak olduğunu söyledi.

'HAFTALIK SKANDALLAR EKSİK OLMUYOR DEMİŞTİM, 3 GÜNDE BİRE DÜŞTÜ'

İnce, CHP'nin son dönemde gündeme gelen taciz ve tecavüz olaylarından sonra bugün ortaya çıkan; Muğla'da üniversite öğrencisi olan ve eski erkek arkadaşı tarafından vahşi bir şekilde öldürülen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin'e ulaşan CHP'li bir milletvekilinin, babanın davadan vazgeçmesini talep etmesi iddialarına karşılık olarak, "Ben CHP'de skandallar haftada bir eksik olmuyor demiştim, 3 günde bire düşürdüler. Allah selamet versin." dedi.