Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ardından zanlı Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun da boş bir arazide başından vurulmuş halde ölü bulunmuştu. Dosyanın takipçisi olan Müge Anlı, geçtiğimiz gün programda Aleyna Çakır dosyasına yer vermeyince sosyal medya kaynadı.

Aleyna Çakır ismi Twitter'da TT (TrendTopic) listesine girerken kullanıcılar, Müge Anlı'nın Aleyna Çakır dosyasını kapattığını öne sürdü.

'BEN ADALETE GÜVENİYORUM, GÜVENMEK ZORUNDAYIM'

Twitter'daki iddialara programından yanıt veren Müge Anlı, dosyayla ilgili daha yapacak hiçbir şeyinin kalmadığını, bütün tanıkların gelip programda bildiklerini anlattığını vurgulayarak adalete güvendiğini belirtti.

Müge Anlı'nın konuya ilişkin açıklaması

"Bunun kararını ne ben ne siz verebilirsiniz. Buraya bağlanıp konuşmaktan korkanların da bilgilerini ilettim. Ben Gülay Hanım'ın ailesine de sesleniyorum. Siz de bu işin peşini bırakmayın. İster burada ister başka yerde. Dediğim gibi ben bekliyorum. Siz benim arkamda olduğunu müddetçe ben de bu olayın arkasındayım. Aleyna olayının diğer konulardan farkı yoktu ki? İnanın bu böyle değil, ben üç dosyanın da aynı işlenmesini isterim ama bu savcının kararı. Bekleyeceğiz, beklemek zorundayız."